Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgaria ia fața României: Ajunge la imunitatea de turmă în câteva luni, guvernul negociază direct cu producătorii de vaccinuri

zf.ro
vaccin COVID-19

Bulgaria ar putea ajunge la "imunitatea de turmă" faţă de noul coronavirus până la sfârşitul acestei veri, dacă ritmul de vaccinare se menţine la fel de ridicat, a declarat, marţi ,jurnaliştilor ministrul bulgar al sănătăţii, Kostadin Anghelov, citat de BTA.

Anghelov, care a inspectat marţi un centru de vaccinare din Malevo (sud) împreună cu premierul Boiko Borisov, a admis că mai sunt de reglementat o serie de probleme organizatorice, cum ar fi redistribuirea dozelor între centre, adăugând că acest lucru se explică prin cererea ridicată de vaccinare, scrie agerpres.ro.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

"Am reuşit să-i convingem pe oameni să asculte vocea ştiinţei şi nu pe cea a pseudoautorităţilor care răspândesc minciuni", a comentat ministrul.

Anghelov a recunoscut pe de altă parte că asigurarea de vaccinuri pentru toţi medicii generalişti este problematică şi a menţionat că guvernul negociază accelerarea livrărilor cu AstraZeneca.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

Planul de redeschidere a restaurantelor la 1 martie rămâne neschimbat, a mai spus ministrul bulgar al sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.