Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concediu cu emoții pentru românii din Bulgaria: ministerul Apărării de la Sofia e în alertă maximă / controale pe litoral după explozia de la Costinești

litoral bulgaria

Concediu cu emoții pentru românii din Bulgaria: ministerul Apărării de la Sofia e în alertă maximă / controale pe litoral după explozia de la Costinești

Forţele Navale Bulgare au întreprins acţiuni suplimentare de supraveghere anti-mine, pentru a asigura siguranţa transportului naval şi prevenirea incidentelor, informează DARIK, relatează Rador.

Măsurile au fost luate în urma informaţiilor privind explozia unei mine marine în apropierea staţiunii Costineşti din România, informează Ministerul Apărării de la Sofia. Forţe suplimentare şi mijloace de reacţie sunt pregătite de intervenţie urgentă pentru neutralizarea eventualelor mine plutitoare.

Context

Luni dimineaţă, o explozie puternică a fost înregistrată în mare, în zona digului din faţa hotelului Forum. O a doua mină a fost reperată plutind în derivă în mare, însă nu a fost încă neutralizată.

Acesta nu este primul incident similar de la începutul războiului din Ucraina.

Sâmbătă, o mină anti-tanc a fost descoperită în mare, lângă o plajă de lângă Kavala, nordul Greciei, transmite Agnţia ANA-MPA. Garda de Coastă din Grecia a raportat că mina se afla la 25 de metri de coastă, la o adâncime de aproximativ doi metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.