Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație! Reprezentant al Forțelor Navale spulberă tot ce s-a spus despre explozia minei marine la Costinești

Radu Pop
mina marina

Răsturnare de situație! Reprezentant al Forțelor Navale spulberă tot ce s-a spus despre explozia minei marine la Costinești

Au trecut atâtea ore de la explozia de la Costinești, iar autoritățile par în imposibilitatea de a spune cu siguranță că, la câțiva metri de turiștii care au luat cu asalt plajele, a 'bubuit' o mină marină.

"Scafandrii EOD nu au găsit elemente care să certifice că explozia a fost produsă de o mină marină", a spus Corneliu Pavel, purtătorul de cuvânt al Forțelor Navale.

Inițial, reprezentantul Ministerului Apărării a susținut că în zonă putea fi un... buștean.

„Cele două alarme, una dintre ele, mă refer la obiectul plutitor care a fost raportat la Mangalia, în zona digului de intrare în portul Mangalia, s-a dovedit a fi un buștean mai mare, nu o mină marină. Acolo situația nu este de panică. Ce s-a întâmplat la Costinești este investigat de scafandrii militari de la forțele navale împreună cu colegii noștri de la Garda de Coastă. Când vom avea date certe vom confirma sau infirma dacă este vorba despre o explozie a unei posibile mine marine”, a susținut acesta la posturile TV.

O mină marină ar fi explodat luni dimineață în zona digului în Costinești. Potrivit ISU Constanța, a avut loc o explozie în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești.

Primele informații au dus la ideea că este posibil să fi explodat o mină marină. Au intervenit pompierii stației Tuzla cu 1 ASAS, SMURD B2 și RHIB Eforie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.