Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgarul Kubrat Pulev spune că nu are o problemă dacă va boxa cu Anthony Joshua, într-un meci fără spectatori

www.news.ro
mănuși box

Challenger-ul bulgar Kubrat Pulev spune că pentru el nu ar fi nicio problemă dacă ar boxa cu campionul britanic la categoria grea Anthony Joshua, deţinătorul centurilor WBA, IBF şi WBO, într-o partidă care ar avea loc fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit Reuters, Pulev (38 ani) a menţionat că este gata să-l înfrunte pe Joshua oricând şi oriunde se va decide, conform Agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi restricții: Ce a fost până acum o recomandare devine o obligație

"Sunt gata pentru 20 iunie, pentru 25 iulie, oricând se va decide. Nu este absolut nicio problemă dacă nu vor fi spectatori în sală, poţi să stai şi la TV şi să plăteşti ca să vezi meciul. Până la urmă este un meci pentru titlul de campion care trebuie să aibă loc'', a spus Pulev.

Săptămâna trecută, promotorul Eddie Hearn spunea că meciul dintre Anthony Joshua şi Kubrat Pulev, programat pe stadionul londonez Tottenham la data de 20 iunie, ar putea fi amânat pentru luna iulie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lupta urma să aibă loc după finalul sezonului de Premier League, dar întreruperea campionatului ar putea reprograma meciurile până în vară şi astfel stadionul de 62.000 locuri nu ar mai fi disponibil în iunie.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

''Pentru lupta lui Anthony Joshua, există posibilitatea ca meciul să fie amânat pentru iulie. Avem date posibile în acea lună. Cerinţa lui Anthony pentru următorul lui meci a fost să boxeze în Regatul Unit. Până la 20 iunie mai este mult timp şi data rămâne în planurile noastre. Am vorbit cu clubul Tottenham şi m-am asigurat că există consens'', declara Hearn pentru Sky Sports.

Joshua (30 ani) şi-a recuperat centurile de campion WBA, IBF şi WBO pe 7 decembrie, când l-a învins pe americanul Andy Ruiz, în cursul unei gale care s-a desfăşurat în Arabia Saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.