Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunicul Luizei Melencu, și-a ieșit din minți când i-a văzut pe polițiști la secția de votare: 'Sunt pe mână cu hoții, polițaii'

Incidente la secția de vot din Radomir, județul Dolj, unde au votat, duminică după-amiaza, membrii familiei Luizei Melencu, una dintre tinerele despre care se presupune că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, potrivit Mediafax.

Rudele Luizei Melencu au mers să voteze la secția din Radomir, dar l-au văzut pe unul dintre polițiștii din comună, despre care spun că s-a ocupat de cazul dispariția fetei de 19 ani. Oamenii au mers să-l întrebe pe omul legii dacă mai are vreo veste despre copilă. Bunicul Luizei spune că polițistul le-a închis ușa în nas, apoi a plecat din secția de votare.

„Am vrut să-l întrebăm și noi ce mai știe de caz, să ne spună și…Uitați cum fug! Fug! Toți fug de responsabilitate! Dovada că nu și-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmație: nu și-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de polițai. Nu, nu sunt polițai. Ăștia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Acesta a mai spus că tot timpul polițiștii le-au întors spatele și i-a acuzat pe oamenii legii că sunt complicii lui Dincă.

Ciolacu a votat cu speranța unei Românii mult mai bune: 'Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români la vot'. Ce spune despre votul din Diaspora

„De aia fug, că sunt vinovați. Toți sunt vinovați! Toți sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă și a zis: hai, dom’ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită și are să vină acasă. Uitați, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre mașina de poliție care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoții, polițaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.