Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burlanul devine simbolul opoziției de la Budapesta: 'Fii foarte atent, pentru că partea de sus este foarte ascuțită'

budapesta

Scandalul sexual de la Bruxelles, în carea fost implicat și un europarlamentar maghiar din partidul lui Viktor Orban, dă apă la moară opoziției de la Budapesta iar burlanul pe care politicianul a încercat să se urce pentru a scăpa de poliție a devenit un simbol pentru adversarii puterii de la Budapesta.

Scandalul a ținut prima pagina a ziarelor, după ce Jozsef Szajer a încercat să fugă pe burlanul de scurgere a clădirii. Astfel că, pentru a fi mai sugestiv în critica sa împotriva puterii, un deputat maghiar a urcat la tribuna Parlamentului cu o țeavă,notează digi24.ro.

Zoltán Varga, parlamentar ungar de opoziție: „Uită-te în oglindă dacă vrei să afli cine îți trădează patria! Și dacă ești îngrozit de ce vezi acolo și vrei să scapi, ți-am adus un obiect cunoscut. Îl recunoști? Un burlan. Vino și vezi! Fă-ți exercițiile de gimnastică pe care le-ai exersat deja la Bruxelles. Dar fii foarte atent, pentru că partea de sus este foarte ascuțită.”

Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

De altfel, de când a izbucnit scandalul, burlanele au devenit subiectul multor glume pe internet în Ungaria.

În același timp, ce pe clădirea din Bruxelles unde a avut loc orgia a apărut o placă improvizată care comemorează satiric „cariera politică” a eurodeputatului căzut în dizgrație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.