Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu: Iorgulescu e singurul care nu a acceptat să facă parte din comisia de fotbal profesionist

gsp.ro
Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat vineri, la sediul ANEFS, că preşedintele Ligiii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, nu a acceptat să facă parte din Comisia de fotbal profesionist, pe care a înfiinţat-o în acest an, scrie news.ro.

"Comisia de fotbal profesionist este gândită să fie un spaţiu de dezbatere, e o comisie consultativă pentru că deciziile se iau la nivel de comitet executiv. Dacă vrei să iei decizii importante în ceea ce priveşte Liga I, ai şi Adunarea Generală a LPF, astfel încât colegii noştri de la LPF să nu se simtă ofuscaţi că avem această comisie de fotbal profesionist. Deci obiectivul este să creăm un spaţiu de dezbatere, în care să-i avem implicaţi pe patroni, deţinătorii de drepturi TV şi oameni care pot contribui, firme de audit sau Rodion Cămătaru, sindicatul fotbaliştilor. Singura persoană care nu şi-a dorit să facă parte este Gino Iorgulescu. Gheorghe Hagi face parte, e unul dintre patronii din România care a performat. Ne dorim ca timpul să-i permită să fie prezent. Nu o să ne întâlnim în fiecare săptămână. Noi ne dorim să întărim fotbalul profesionist şi amator prin aceste comisii şi se vor întâlni de două ori pe an. Şi vor lua decizii şi vor propune mai departe subiecte strategice ale fotbalului din România. Eu cred că e foarte bine că facem acest lucru. Eu cred că se va răzgândi domnul Iorgulescu în câteva zile şi va fi şi el prezent. E în regulă să ai şi un reprezentant al Ligii Profesioniste de Fotbal”, a spus Răzvan Burleanu.

Referitor la stadiul lucrărilor la stadioanele care vor fi incluse în programul de organizare a Euro 2020, Burleanu a spus că există unele întârzieri şi speră să nu apară contestaţii legate de licitaţiile pentru demolare şi construcţie: "Sunt în procedură de semnare ambele stadioane, şi Giuleşti şi Arcul de Triumf. Ne aşteptăm ca în această vară să înceapă lucrările. Să înceapă studiile de fezabilitate, contractarea lucrărilor, pentru că sunt bani publici şi trebuie să îndeplineşti anumite condiţii. Cei de la Compania Naţională de Investiţii îşi fac foarte bine treaba. E adevărat, sunt acest întârzieri, sper să nu fie contestaţii pe procedura de licitaţii astfel încât să nu fim obligaţi să apelăm la soluţii de rezervă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.