Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu și-a schimbat discursul în privința lui Daum: Ce salariu primește neamțul

christoph daum

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat în repetate rânduri că l-ar ţine şi zece ani pe Christoph Daum în funcţia de selecţioner al României, însă după remiza cu Danemarca pare să se îndoiască de calităţile neamţului.

România nu a marcat în ultimele patru partide şi rămâne fără victorie pe teren propriu în preliminariile CM 2018. În aceste condiţii, optimismul lui Răzvan Burleanu privitor la capacitatea lui Christoph Daum de a califica naţionala la CM 2018 a mai pălit, preşedintele FRF dând de înţeles că va înceta colaborarea vu neamţul, dacă ratează obiectivul. Asta după ce în mai multe rânduri a anunâat că indiferent de rezultate lui Daum i se va prelungi contractul.

Citește și: Gigi Becali voia să pună Stelei numele FC Soarele: Judecătorul l-a refuzat

"În momentul de faţă, Daum se bucură de toată susţinerea noastră pentru terminarea acestui mandat. Trebuie să ducă România la Mondial, şansele sunt reduse, dar avem un punct de locul 2. Despre prelungire nu este momentul să discutăm acum", a spus Răzvan Burleanu, la Sport.ro.

Preşedintele FRF a vorbit şi desopre salariul neamţului: "Contractul lui Daum, comparativ cu salariul lui Victor Piţurcă este cu 10-12% mai mare. În contextul în care Piţurcă avea diurne şi bonusuri. Daum nu are diurnă în contract. Are doar un contract fix cu 10-12% mai mare decât al lui Piţurcă. Anghel Iordănescu a acceptat un salariu mai mic decât Piţurcă. NU aveam mai mulţi bani să plătim un antrenor în momentul acela", a mai spus Burleanu. Salariul lui Piţurcă era de 450.000 euro pe an, ceea ce înseamnă că salariul anual al lui Daum este de 500.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.