Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa din New York - Acţiunile Pinterest au crescut cu 25%

galacticconnection.com
colaps bursa financiar

Acţiunile Pinterest au crescut joi cu 25% la debutul de la bursa din New York, conferind companiei de socializare o capitalizare de 15,8 miliarde de dolari şi semnalând interesul sporit al investitorilor pentru noile listări din sectorul tehnologiei, transmite Reuters potrivit news.ro.

Oferta de 75 de milioane de acţiuni a avut un preţ de 19 dolari pe unitate, peste intervalul anticipat de 15-17 dolari pe unitate, rezultând un câştig net de 1,4 miliarde de dolari.

Acţiunile au deschis la nivelul de 23,75 de dolari pe unitate şi au atins un maxim de 24,89 dolari pe unitate la ora 15:48 GMT.

Titlurile Zoom Video Communications, o altă companie de tehnologie care a debutat joi pe bursă, au deschis cu un preţ al acţiunilor cu 80% mai mare comparativ cu preţul din ofertă, de 36 de dolari pe unitate.

Pinterest este o platformă de socializare care permite utilizatorilor să caute diverse subiecte, de la proiecte de modernizare a locuinţelor la informaţii pentru călătorii, rezultatele afişând deseori infografice folositoare.

Aplicaţia permite utilizatorilor să creeze pagini sociale cu anumite subiecte sau teme şi încurajează utilizatorii să se urmărească reciproc şi paginile respective.

Compania obţine venituri prin publicitate, care este plasată între postările (pin-urile) publicate de utilizatori pe site.

Oferta publică iniţială a fost aranjată de o echipă formată din 12 membri, care a inclus Goldman Sachs şi JPMorgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.