Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa zvonurilor în timpul ședinței maraton de la Palatul Victoria: Rămâne sau nu Cătălin Cîrstoiu alesul Coaliției

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Liderii Coaliției se află într-o ședință maraton la Palatul Victoria. De 9 ore încearcă să ia o decizie în privința retragerii lui Cătălin Cirstoiu din calitatea de candidat la Primăria Capitalei.

Surse apropiate lui Cătălin Cîrstoiu spun, potrivit Antena3 CNN, că de sâmbătă nu a mai existat dialog între candidatul coaliției la Primăria Capitalei și liderii celor două partide. Cătălin Cîrstoiu urma să prezinte programul pentru București după depunerea candidaturii. Programul are 71 de paigini și se numește „300 de Proiecte pentru București 2024-2034 - Programul PSD-PNL pentru București”. Ședința de luni a coaliției despre Cîrstoiu fără Cîrstoiu, potrivit surselor citate, arată că ruptura s-a produs, iar PSD este cel care vrea alt candidat.

Surse din coaliție susțin, însă, că este posibil să rămână Cătălin Cîrstoiu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei „dacă sunt lămurite toate problemele”.

În ziua în care ar fi trebuit să depună oficial candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, coaliția PSD-PNL s-a reunit în această dimineață la Guvern ca să disece problema candidaturii acestuia, după acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse.

În toate sondajele de până acum, Cătălin Cîrstoiu este pe locul trei, la mare distanță de principalii doi competitori, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.