Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bustea şi Andronic se află în cantonament cu CSA Steaua

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Steaua

CSA Steaua a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord de principiu cu Cristian Bustea şi Răzvan Andronic, fotbalişti care se află deja în cantonament cu echipa bucureşteană.

Cristian Bustea (27 de ani) este un fotbalist polivalent, care a jucat de a lungul carierei ca fundaş dreapta, mijlocaş central sau de bandă. Acesta şi-a încheiat în decembrie 2021 contractul cu UTA Arad, echipă pentru care a înscris de cinci ori în 50 de partide. El a mai evoluat pentru Daco-Getica şi Sportul Snagov, având 140 de meciuri în primele două ligi ale României.

Răzvan Andronic (21 de ani) este un fotbalist care poate evolua pe mai multe posturi în compartimentul ofensiv. Fost internaţional de juniori U18, Andronic s-a despărţit în această iarnă de CFR Cluj. În Liga 1 a mai jucat pentru FC Botoşani şi Academica Clinceni, marcând de trei ori în 30 de partide jucate.

În aceste zile se antrenează cu prima echipă a CSA Steaua şi doi jucători formaţi la Academia de fotbal. Este vorba despre portarul Alexandru Petreacă (2003) şi mijlocaşul Robert Jindiceanu (2004).

Pe de altă parte, Alexandru Zaharia fost reprimit de Daniel Opriţa în lotul primei echipe, în timp ce Liviu Băjenaru, George Călinţaru şi Ovidiu Morariu se află în continuare pe lista de transferuri. Cei trei urmează un program de pregătire alături de preparatorul fizic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.