Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Butelii cu agent refrigerant ascunse într-un microbuz confiscate în PTF Siret

unimedia.info
microbuze chisinau

Poliţiştii de frontieră de la Siret au descoperit ascunse într-un locaş special amenajat într-un microbuz 36 de butelii cu agent refrigerant, în valoare de aproximativ 8.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

''În data de 20 mai, în jurul orei 19,40, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control specifice o femeie cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 22 de ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava. Acţionând în baza analizei de risc, echipa de control a efectuat un control amănunţit asupra maşinii, unde a descoperit ascunse într-un loc special amenajat, între compartimentul de pasageri şi cel de marfă, 36 de butelii cu agent refrigerant'', se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, citat de Agerpres.

Bunurile, în valoare de aproximativ 8.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase şi tentativă de contrabandă calificată.

Microbuzul marca Mercedes Benz în valoare de 28.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un locaş special pentru transportul buteliilor, mai arată sursa citată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.