Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Butter' al grupului BTS și 'Bad Habbits' al lui Ed Sheeran, pe primele locuri în topul Billboard Hot 100

https://www.emag.ro/
grup pop bts

„Butter” al grupului sud-coreean BTS conduce topul american al single-urilor pentru a şasea săptămână consecutiv, în timp ce „Bad Habbits” al englezului Ed Sheeran a debutat pe poziţia a cincea a clasamentului, potrivit news.ro.

Billboard Hot 100 clasifică cele mai populare single-uri din toate genurile prin adunarea accesărilor online (audio şi video oficiale), a difuzărilor radio şi a vânzărilor.

În săptămâna încheiată pe 1 iulie, „Butter” a atras 11 milioane de accesări online în SUA, o scădere de 11%, şi a fost vândut în 153.600 de unităţi (descărcări, viniluri şi casete), cu 20% mai mult, potrivit MRC Data.

Rodrigo şi „Good 4 U" s-au menţinut pe locul al doilea în Hot 100, după şase săptămâni de când au debutat pe prima poziţie.

Doja Cat şi „Kiss Me More" (feat. SZA) au urcat o poziţie, până pe locul al treilea. Piesa face parte de pe albumul „Planet Her”, care a debutat săptămâna trecută pe locul al doilea în Billboard 200.

Cântăreaţa engleză Dua Lipa şi „Levitating" (feat. DaBaby) au coborât pe locul al patrulea, pierzând o poziţie, iar Ed Sheeran a debutat cu „Bad Habbits” pe locul al cincilea.

Single-ul lui a fost accesat online de 17,7 milioane de ori şi vândut în 33.200 de unităţi. Acesta este al optulea cântec al lui Sheeran care ajunge în top 10 al Billboard Hot 100 şi primul de la „I Don't Care", colaborare cu Justin Bieber, care a ajuns pe locul secund în 2019. Sheeran a ajuns prima dată în top 10 cu „Don't", pe locul al nouălea în 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.