Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzărnescu rupe tăcerea după ce a pătruns în Top 20 WTA: 'Mi-au spus că sunt bătrână, să îmi caut loc de muncă'. Reacția Federației Române de Tenis, dezvăluită

buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a pătruns în Top 20 WTA la 30 de ani, după victoria de la San Jose. ”Miki” are parte de un sezon de vis, dar a povestit că în perioada grea a carierei, oficialii Federației Române de Tenis o sfătuiau să se retragă, fiind ”prea bătrână”, informează digisport.ro.

"Am fost foarte aproape să mă retrag. Trăiam momente dificile. Cei mai mulți oameni nu credeau în mine. Îmi spuneau că sunt cu adevărat bătrână și că ar trebui să-mi caut un loc de muncă, să fiu antrenoare.

Luau în calcul să îmi facă o ofertă să vin ca antrenoare în cadrul Federației Române de Tenis. Eu mă gândeam să plec în alte țări ca antrenoare", a comentat Buzărnescu.

Strategie de marketing? Celebra mașină cu numere anti - PSD, scoasă la vânzare pe un site de specialitate

Cu un talent fantastic, "Miki" ar fi fost de mult în elita tenisului, doar că accidentările repetate i-au blocat până acum ascensiunea. Coşmarul a început în anul 2011, când i-au apărut primele dureri la genunchiul stâng. A strâns din dinţi şi a continuat să joace inclusiv în 2012, apoi a decis să spună "stop" pentru că era necesară o operaţie. Aceasta a fost făcută în 2013, dar problema era departe de a fi rezolvată.

Revenită la antrenamente, "Miki" a simţit dureri şi mai mari. În 2014 a mai făcut o operaţie la genunchi şi nici aceasta nu a reuşit, din păcate! Atunci a fost momentul de cumpănă al carierei, sportiva noastră gândindu-se la retragere.

În 2016 şi-a îngheţat din nou clasamentul, din cauza problemelor medicale. Un an mai târziu, odată ce durerile au dispărut, a început ascensiunea fulminantă. Iar acum e de neoprit, stârnind admiraţia tuturor pentru nivelul atins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.