Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzatu, chiar dacă a fost exclus din partid, conduce PSD Vaslui și din spatele gratiilor: Transferul mult dorit de la PNL a avut loc

Inquam Photos / George Calin
dumitru buzatu

Ultimele mutări din cadrul PSD Vaslui indică faptul că Dumitru Buzatu rămâne cu controlul ferm al partidului, chiar și din spatele gratiilor. În ciuda faptului că a fost exclus din PSD și a fost numit un interimar la conducerea organizației, influența baronului politic rămâne neclintită.

Demonstrația puterii lui Dumitru Buzatu în partid este evidentă prin alegerea noului candidat pentru Primăria Bârlad din partea PSD, scrie presa locală.

Primarul Dumitru Boroș a anunțat că va candida la alegerile locale de anul viitor din partea PSD. Acesta nu reușea sub nicio formă să-l convingă pe deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad, de oportunitatea ca Dumitru Boroș să fie candidatul social-democraților, deși își dorea foarte mult acest lucru. Acum Solomon în sfârșit i-a îndeplinit dorința.

Boroș, care a fost afiliat PNL începând cu 2006, justifică această schimbare prin marginalizarea și excluderea simțite în partid, îndreptând critici serioase către deputatul liberal Nelu Tătaru.

Un fost colaborator al lui Boroș a dezvăluit că acesta nu a fost niciodată cu adevărat membru al PNL

Într-o declarație amplă oferită pe pagina oficială de Facebook, Boroș a detaliat nenumărate cazuri în care, după opinia sa, Nelu Tătaru și conducerea PNL Vaslui au instrumentat politicile de excludere și marginalizare a celor care au obținut succes și popularitate în cadrul partidului. De menționat sunt alegerile interne din 2021, când Tătaru a anulat rezultatul care îl desemna pe Boroș ca președinte al PNL Bârlad.

Presa locală scrie că chiar și când era liber, baronul PSD Buzatu nu a reușit să-și îndeplinească atât de multe dorințe. În niciun fel nu a reușit să-l convingă pe deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad, să susțină candidatura lui Dumitru Boroș, dat fiind că cei doi și-au aruncat vorbe dure de-a lungul timpului.

Un fost colaborator al lui Boroș a dezvăluit că acesta nu a fost niciodată cu adevărat membru al PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.