Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un focar de COVID-19 izbucnește într-un cămin pentru persoane vârstnice din Buzău

https://romania.europalibera.org/
camin batrani

Un număr de 25 de persoane, dintre care 23 de beneficiari şi 2 angajaţi, dintr-un azil din judeţul Buzău au fost depistaţi cu coronavirus. Este primul focar existent la acest moment, în judeţ, potrivit news.ro.

Citește și: Tăriceanu este CU UN PAS mai aproape de CERCETAREA PENALĂ pentru LUARE DE MITĂ - Ajunge la mâna lui Iohannis după SALVAREA din Senat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, Roxana Kovacs,  23 de beneficiari din cei 25 câţi trăiesc în Căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Smeeni au fost depistaţi cu COVID-19.  Alţi 2 angajaţi ai instituţiei sunt de asemenea infectaţi, la acest moment.

Citește și: BREAKING SURSE Costel Alexe va fi cercetat la LIBER -Nu are măsură preventivă sau cauțiune stabilită de DNA în dosarul TONELOR DE TABLĂ pretins luate drept mită

Conform lui Kovacs, 2 dintre bătrâni sunt internaţi în spital, ceilalţi sunt trataţi şi monitorizaţi în cadrul azilului.

Focarul de la Smeeni este singurul din judeţul Buzău, la acest moment.

Judeţul Buzău a ajuns să numere, de la debutul pandemiei, un total de 8608 bolnavi de coronavirus.  Multe dintre focarele care au evoluat la nivelul judeţului au fost în spitale sau în cămine de ocrotire socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.