Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău: Şase dintre răniţii în accidentul petrecut în faţa unei şcoli sunt în continuare internaţi. Una dintre victime, în stare gravă

reporterbuzoian.ro
accident buzau plan rosu

Şase din cele 11 persoane care au ajuns miercuri la spital în urma accidentului provocat de directoarea unei şcoli din Buzău mai sunt spitalizate, joi, cinci dintre răniţi fiind internaţi la Spitalul Judeţean Buzău iar al şaselea, care este în stare gravă, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală. Accidentul a avut loc chiar în faţa unităţii de învăţământ, unde directoarea şcolii a intrat cu maşina într-un grup de părinţi care îşi aşteptau copiii.

Citeşte şi: Fostul consilier al premierului Tudose iese la ATAC. Val de critici la adresa coaliţiei şi a parlamentarilor din 'Camera DERUTAŢILOR'

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, în total unsprezece persoane au ajuns miercuri la spital în urma accidentului de la Şcoala Generală nr. 1. Nouă dintre ele au fost duse la spital cu ambulanţele, iar două au ajuns ulterior, cu maşinile personale.

La acest moment, mai sunt internate şase dintre victime: trei sunt la Ortopedie, având fracturi la picioare, o fetiţă de 12 ani care are o entorsă la o gleznă, suferită în îmbulzeala creată, este la Chirurgie pediatrică, o femeie de 35 de ani, însărcinată, a fost trimisă la maternitate, în timp ce o femeie de 60 de ani care a suferit multiple traumatisme şi fracturi a fost transferată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cinci adulţi, între care se află şi directoarea şcolii, au fost externaţi, cu scrisoare medicală de la specialiştii care i-au investigat în urma accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, în acest caz, poliţiştii buzoieni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi au dispus reţinerea permisului directoarei pe toată durata desfăşurării cercetărilor accidentului.

”În urma verificărilor a rezultat că femeia, în vârstă de 43 de ani, care se deplasa cu un autoturism dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru a intra în curtea unei unităţi şcolare, pe fondul unei manevre executate greşit, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi acroşat cu maşina poarta de acces şi un grup de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu.

De asemenea, cazul este anchetat şi de inspectorii de muncă pentru că directoarea Şcolii numărul 1 se afla în timpul serviciului atunci când a intrat în grupul de oameni care se aflau în faţa unităţii de învăţământ şi îşi aşteptau copiii să iasă de la cursuri pentru a-i duce acasă.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII după crima de la metrou. Liderul sindicatului din Poliţie, acuzaţii GRAVE: Greşeala care ar fi dus la decesul unei tinere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.