Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB a închis în creștere ședința de joi: Valoarea tranzacțiilor a urcat la 44,47 milioane de euro

bvb

Bursa de Valori Bucureşti a închis în creştere şedinţa de joi, iar valoarea tranzacţiilor a urcat la 44,476 milioane de lei (9,351 milioane euro), de la 31,57 milioane de lei (6,64 milioane de euro) în ziua precedentă, potrivit agerpres.ro.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

Indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 15 acţiuni, a înregistrat o apreciere de 1,38%, ajungând la 7.856,01 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat un avans de 1,32%, în timp ce BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, a închis pe plus cu 0,86%. Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a consemnat o apreciere de 1,15%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a închis în creştere cu 0,43%.

Indicele SIF-urilor, BET-FI, a închis în urcare cu 0,39%.

Pe Piaţa Reglementată, acţiunile Romgaz au fost cele mai tranzacţionate, generând schimburi de 6,185 milioane de lei, urmate de cele ale Purcari Wineries Public Company - 5,209 milioane lei şi OMV Petrom - 4,926 milioane de lei.

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de titlurile Comelf, care s-au apreciat cu 7,37%, Oil Terminal (+6,27%) şi Patria Bank (+5,53%).

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de acţiunile Grupului Industria Electrocontact, care au pierdut 6,25% din valoare, UAMT (-5,33%) şi Erste Group Bank (-3,23%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.