Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți bani primește Laura Codruța Kovesi pentru o vizită în străinătate / DOCUMENT

CSM a publicat declarația de avere a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși declarația poartă data de 17 mai, ea a fost făcută publică de către CSM abia luni seara.

Conform propriilor declarații, Kovesi este un procuror sărac în comparație cu mulți procurori din România care nu dețin o funcție atât de importantă. Kovesi spune că nu are teren și că are doar o casă, un apartament modest de două camere, în București, pe care l-a luat prin credit imobiliar.

VEZI DOCUMENTUL AICI

Șefa DNA nu are nici mașină, mergând doar cu cea de serviciu. Nici bijuterii sau opere de artă nu deține procurorul care conduce anti-corupția în România. În schimb, are câteva conturi care nu depășesc, însumat, 12.000 de euro.

Kovesi are un credit la BRD, banca prin care Elena Udrea a luat celebrul credit preferențial de 3.000.000 de euro, de 45.000 de euro luat în 2008 și scadent peste 25 de ani, probabil cu ei cumpărându-și apartamentul.

Surpriza vine de la banii primiți din străinătate. Astfel, Kovesi a fost invitată ca expert în diverse programe europene. Din Albania, prin participarea la un seminar, Kovesi a luat 600 de euro, din Muntenegru a primit 1.650 de euro, iar pentru seminarul din Moldova a primit fix 1.772 de euro. Kovesi spune că salariul de la DNA a fost de 159.327 lei.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.