Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca în România: platforma de vaccinare s-a BLOCAT ore întregi, tocmai în timpul maratonului de la Romexpo

breaking news stiripesurse.ro

Campania de vaccinare sare din eșec în eșec. În România numărul celor care au ales să se vaccineze e extrem de mic față de media UE. Însă, introducerea certificatului verde a determinat o creștere a numărului celor care se vaccinează. Chiar și așa, probelemele nu se încheie. Platforma de vaccinare a fost blocată ore în șir, astăzi, în timpul maratonului de vaccinare de la Romexpo. Medicii nu i-au putut înscrie în baza de date pe românii vaccinați, așa că le-au scris datele de mână, pe foi, urmând ca evidența să fie făcută și computerizat, anunță Antena 3.

11.207 persoane s-au vaccinat în centrele implicate în maratonul de weekend, începând cu 29 octombrie ora 8:00 și până sâmbătă la ora 19:00. La Palatul Copiilor s-au vaccinat 2.253 de persoane, la Circul Metropolitan: 1.350, la Cora Pantelimon: 1.376, la Romexpo: 2.232, la Mall Vitan: 589, la Park Lake: 1.059, la Lunca Cernei: 1.205 iar la Centrul Sf. Andrei: 1.143 persoane.

Un nou maraton de vaccinare a fost organizat de Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare (CNCAV), în weekend, în Capitală, fiind disponibile 49 de fluxuri în cele șase sectoare ale Bucureștiului. Cele 49 de fluxuri vor avea program prelungit până la finalul anului, în weekend. La aceste centre pot fi vaccinate toate categoriile eligibile (12+) și se administrează toate dozele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.