Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca-n Vestul Sălbatic: schimb de focuri soldat cu şase morţi într-un bar din statul Jalisco, Mexic

Newsbug.org
scena crimei crima police

Un schimb de focuri s-a soldat cu şase morţi într-un bar din statul Jalisco, o regiune din vestul Mexicului în care grupările criminale sunt foarte răspândite, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, informează LaLibre Belgique, citat de news.ro.

Împuşcăturile au avut loc vineri seara târziu în oraşul Teocaltiche, în timpul festivităţilor care marchează aniversarea independenţei Mexicului, a precizat procurorul statului într-un comunicat.

"Mai multe persoane au fost împuşcate mortal într-un bar din cartierul Maravillas", a precizat el, iar anchetatorii au stabilit sâmbătă că este vorba de şase morţi.

Statul Jalisco a fost zguduit de violenţele cartelului "Noua Generaţie", una dintre cele mai importante grupări criminale din Mexic.

Teocaltiche, la nord de capitala statului Guadalajara, a fost scena unui schimb de focuri pe 2 septembrie, în urma căruia şi-au pierdut viaţa doi ofiţeri de poliţie.

De când guvernul federal a lansat o campanie antidrog în 2006, cu sprijinul armatei, au fost înregistrate peste 340.000 de crime şi aproximativ 100.000 de dispariţii, majoritatea legate de organizaţiile criminale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.