Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat i-a terorizat și i-a stors de bani pe părinții săi, apoi s-a filmat distrugându-le casa cu un cuțit

FanPage.it
casa dezordine

Un bărbat în vârstă de 40 de ani este judecat, acuzat de maltratarea părinților săi în vârstă, de un episod de șantaj și unul de tentativă de șantaj împotriva surorii sale.

 

Acesta și-ar fi maltratat părinții ani de zile, până când, pentru a-i convinge să-i dea bani, s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce le distrugea casa, mobila, hainele și diverse obiecte de mobilier cu un cuțit mare. El este acuzat acum de rele tratamente aplicate părinților săi în vârstă, de un incident de șantaj și de o tentativă de șantaj împotriva surorii sale. Toate aceste infracțiuni au fost agravate prin utilizarea unei arme.

Cazul acestui bărbat de 40 de ani din Modenese - cu antecedente de dependență de droguri și supus unei interdicții de ședere în regiune - a fost relatat de ziarul Resto del Carlino, potrivit căruia judecătorul a cerut o pedeapsă de cinci ani și patru luni de închisoare pentru acuzat.

"Întotdeauna m-am simțit tratat ca un dependent de droguri și nu ca un fiu"

 

Potrivit reconstituirii, părinții bărbatului de 40 de ani se plânseseră, de asemenea, că acesta obișnuia să pună muzică tare și să facă zgomot, totul cu un singur scop: să-i împiedice să doarmă noaptea. Ca urmare a certurilor violente, părinții solicitaseră adesea intervenția poliției. Potrivit apărării, bărbatul le făcea "dușmănii" și îi amenința pe părinți, pentru a obține bani pentru a cumpăra droguri, dar nu era niciodată violent.

Avocata bărbatului, Giulia Giusti, a intervenit și ea: "Cazul este special pentru că nu a existat violență fizică, clientul meu și-a amenințat cu siguranță părinții într-un mod violent, dar nu a ridicat mâna asupra lor cu nicio ocazie. Violența verbală nu a degenerat niciodată în agresiune. În ultimul incident a început să spargă mobila cu un cuțit, este adevărat, dar nu era nimeni prezent în casă. Pentru relele tratamente am cerut achitarea, deoarece fapta nu există, iar infracțiunea de șantaj să fie recalificată ca tentativă de șantaj".

Inculpatul a făcut declarații spontane în timpul procesului, vorbind despre dependența sa de droguri din trecut. "Întotdeauna m-am simțit tratat ca un dependent de droguri și nu ca un fiu", a declarat el judecătorului, cerându-și scuze pentru ceea ce s-a întâmplat vara trecută, când a distrus casa părinților săi.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.