Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câștigătorul Premiului Nobel pentru literatură e dat dispărut

Premiile Nobel

După ce s-a anunţat numele câtigătorului premiului Nobel pentru Literatură în persoana francezului Patrick Modiano, acesta din urmă a dispărut brusc, fără a putea fi contactat de către reprezentanţii Academiei Regale de Ştiinţe din Suedia, de presă sau chiar de apropiaţi.

Conducerea Academiei Regale de Ştiinţe din Suedia nu-l poate găsi pe scriitorul francez Patrick Modiano, desemnat laureat al Premiului Nobel pentru literatură pe anul 2014.
Un reprezentant al editurii franceze „Gallimard”, care a editat majoritatea cărţilor lui Modiano, a declarat că „Nu am reuşit să-l găsim, deşi îi cunoaştem numerele de telefon şi l-am sunat de mai multe ori. Ştim că nici conducerea Academiei Suedeze nu a reuşit să ia legătura cu Modiano”.
Nici jurnaliştii francezi care au încercat să-l găsească pe proaspătul laureat al Premiului Nobel nu au reuşit să ia legătura cu scriitorul. Până în prezent, în presa locală nu a apărut nici un interviu cu cel de-al 11-lea reprezentant al Franţei care a cucerit Premiul Nobel pentru literatură.
Scriitorul Patrick Modiano a câştigat premiul Nobel pentru literatură pe anul 2014, după cum a anunţat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei Regale de Ştiinţe din Suedia. Francezul se afla pe poziţia a şasea în topul celui mai important site de pariuri, cu o cotă de 11/1, scrie adevarul.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.