Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrele a trei imigranţi au fost găsite sâmbătă într-o pirogă, în largul insulelor spaniole Canare

Facebook
Insulele Canare

Trei imigranţi au fost găsiţi morţi într-o pirogă sâmbătă, în largul insulelor spaniole Canare, au anunţat serviciile spaniole de salvare maritimă, notează AFP, citat de Agerpres.

Trei cadavre au fost descoperite de salvatori la sfârşitul după-amiezii la 314 kilometri sud de insula El Hierro, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al serviciilor de salvare maritimă.

Pe aceeaşi ambarcaţiune, 15 supravieţuitori au fost salvaţi cu elicopterul şi transportaţi pe insula El Hierro, unii dintre ei înfometaţi sau în stare de hipotermie, a adăugat el, fără alte detalii.

Insulele Canare, situate la nord-vest de coastele Africii, se confruntă de la începutul lui octombrie cu o creştere drastică a sosirilor de migranţi ilegali, în contextul în care Ministerul de Interne spaniol a înregistrat o creştere anuală de 80% a numărului de sosiri pe insulele Canare, între 1 ianuarie şi 15 octombrie.

Potrivit agenţiei ONU pentru refugiaţi, peste 38.000 de migranţi din Africa au ajuns pe arhipelagul spaniol până acum în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.