Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit în urma lichidării unui incendiu în localitatea brașoveană Şona

botosaneanul.ro
incendiu vegetatie

Cadavrul unei femei în vârstă de 75 de ani a fost descoperit, marţi, în urma lichidării unui incendiu ce a cuprins grădina unei locuinţe din Şona, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

"La data de 30 martie, în jurul orei 13.15, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în grădina unui imobil situat în localitatea Şona din judeţul Braşov se desfăşoară un incendiu de vegetaţie. (...) În urma lichidării incediului a fost identificat cadavrul carbonizat al unei persoane de sex feminin. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 75 ani, proprietara imobilului", a precizat IPJ Braşov.

Cadavrul va fi preluat şi transportat la spital în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor survenirii decesului, a mai precizat sursa citată.

"În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş", a menţionat IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.