Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o mașină, în apropierea Podului Șerbănești din Bacău: Ar fi fost ucisă de iubit, care s-ar fi sinucis

Twitter
politie crima

Cadavrul unei femei a fost găsit, marți seara, într-o mașină în apropierea PoduluI Șerbănești din municipiul Bacău. Descoperirea a fost făcută după un anunț la 112, prin care era semnalat faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce a recunoscut că și-a omorât iubita, anunță MEDIAFAX.

Procurorii și polițiști din Bacău au început o anchetă, după ce, marți seara, în zona Podului Șerbănești din Bacău, într-o mașină cu numere de Neamț, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

„A fost găsită o femeie decedată în zona Podului Șerbănești și acum se face cercetarea la fața locului pentru a stabili împreujurările în care s-a produs incidentul. E un procuror la fața locului, e poliție, se fac cercetări, sunt suspiciuni cu privire la o infracțiune de omor. Mâine (miercuri-n.r.) se va face autopsia cadavrului victimei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Valentin Ciocântă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Potrivit unor surse din anchetă, autoritățile au fost alertate în urma unui apel la 112, prin care se semnala faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce ar fi recunoscut că și-a ucis iubita.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Pompierii au început căutările în lacul Șerbănești.

„Am fost solicitați pentru o posibilă tentativă de suicid, în muncipiul Bacău, pe Bulevardul Unirii”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu echipajul de scafandri cu barcă pneumatică și SMURD Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.