Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unei femei în vârstă a fost găsit pe malul râului Cerna din Hunedoara

ISU Bucuresti
cadavru lac ior

Cadavrul unei femei în vârstă a fost găsit pe malul râului Cerna în orașul Hunedoara. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care a anunțat Poliția. Polițiștii au făcut cercetări și au aflat că victima plecase de acasă încă de la începutul lunii noiembrie, anunță MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 15:15, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe malul râului Cerna, în zona fostei gări Blooming, a găsit o femeie decedată. Patrula de siguranță publică și echipa operativă care s-au deplasat la fața locului au identificat cadavrul.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, plecată voluntar de la domiciliu în data de 9 noiembrie.

Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale deoarece femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune, au stabilit polițiștii. Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Hunedoara și transportat la morga Spitalului Deva, în vedere efectuării necropsiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.