Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râu, lângă podul de la Mărăcineni din Buzău

112 politia politie

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râu, lângă podul de la Mărăcineni din Buzău

Un bărbat a fost găsit decedat în râul Buzău, în apropierea podului de la Mărăcineni, la faţa locului intervenind pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, anunță Agerpres.

Autorităţile au fost alertate joi după-amiază, iar la faţa locului s-au deplasat echipale ale ISU Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"ISU Buzău a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112 despre un bărbat găsit în râul Buzău, în zona podului de la Mărăcineni. Am intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o barcă. Din primele informaţii de la faţa locului, ar fi vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 54 de ani. Am intervenit la faţa locului pentru degajarea cadavrului", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniţă.

Potrivit IPJ Buzău, trupul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru a se stabili cauza decesului.

"În data de 5 octombrie, a. c, în jurul orei 15,00, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din C.A Rosetti, s-a înecat în râul Buzău, pe raza localităţii Mărăcineni. În vederea extragerii cadavrului, au intervenit echipaje din cadrul ISU Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează a se efectua necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul bărbatului", a transmis IPJ Buzău.

Bărbatul ar fi plecat de acasă în dimineaţa zilei de joi, potrivit unor surse apropiate anchetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.