Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadiz, afectată pentru al doilea meci consecutiv de deciziile VAR, a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Federaţiei spaniole de fotbal

Nou promovata Cadiz, afectată pentru al doilea meci consecutiv de deciziile VAR, a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Federaţiei spaniole de fotbal, Luis Rubiales, căruia îi cere să ia măsuri pentru a remedia modul de funcţionare al sistemului de asistenţă video pentru arbitri, notează Reuters, citat de Agerpres.

Cadiz, învinsă cu 4-1 de Real Sociedad, duminică, a fost sancţionată cu un penalty la intervenţia VAR, i-a fost refuzat apoi un penalty tot la sesizarea VAR, iar apoi a avut un jucător eliminat, Marcos Mauro, la un alt demers al VAR.

Săptămâna trecută, la meciul cu Atletico Madrid (2-4), echipei Cadiz i s-a refuzat un penalty când mingea l-a lovit pe Koke în braţ, în timp ce acesta era întins pe gazon.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

Scrisoarea, semnată de preşedintele Manuel Vizcaino Fernandez şi publicată pe site-ul clubului Cadiz, subliniază faptul că VAR-ul nu are ''criterii clare'' şi ''dictează ceva într-o zi şi ia o decizie diferită în ziua următoare''.

Cadiz le-a învins pe Real Madrid şi Barcelona în prima sa campanie din La Liga de după 2006, dar a pierdut ultimele trei meciuri şi clubul a alunecat pe locul 14 în clasament, la patru puncte deasupra zonei de retrogradare.

''Cadiz a luptat începând de jos şi nu ne pasă că media spune că meritam mai multe puncte din cauza erorilor VAR, ne pasă să obţinem ce merităm pe teren. Cel mai puţin merităm să avem o tehnologie care merge întotdeauna împotriva intereselor noastre. Nu putem ridica vocea pentru că vom fi sancţionaţi, aşa că vom rămâne tăcuţi împotriva nedreptăţii suferită săptămână după săptămână din cauza erorilor VAR. Aşa că domnule preşedinte, te rugăm să repari VAR pentru binele fotbalului, pentru binele federaţiei spaniole de fotbal şi pentru binele tuturor'', se arată în scrisoarea deschisă a clubului Cadiz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.