Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadou controversat. Masini scumpe, recompensa pentru bombardamente

bentley

Un print din Arabia Saudita a starnit revolta pe internet dupa ce le-a promis masini scumpe pilotilor arabi care au bombardat Yemenul.

Prințul Al-Waleed bin Talal, membru al familiei regale și unul dintre cei mai bogați oameni din țară, a scris pe pagina sa de Twitter ca că „în semn de apreciere pentru rolul avut în cadrul operațiunilor militare, sunt onorat să ofer 100 de mașini Bentley piloților saudiți”, scrie BBC.

Masinile scumpe s-au dovedit un cadou controversat, unii au sustinut initiativa printului de a ii rasplati pe piloti pentru curajul lor, altii au considerat-o o lipsa de respect pentru populatia din Yemen a caror spitale, scoli si locuinte au fost distruse.

„100 de mașini de lux pentru piloții care au bombardat Yemenul și nici măcar o singură ambulanță pentru spitalele pe care le-au devastat”, scrie un yemenit pe Twitter. Un altul, care postase anterior un set de fotografii cu locuința sa distrusă, preciza: „prințul le dă 100 de Bentley piloților saudiți. Casa mea a fost aruncată în aer. Pe pariu că am conștiința mai sus decât au reușit să zboare toți acei piloți”, informeaza EVZ.

Printul a scos mesajul sau de pe Twitter insa nu a avut si alta reactie  pe aceasta tema.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.