Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadoul unui tată de 1 Bitcoin pentru fiica sa nou-născută în 2017 valorează acum mai mult de 60.000 de dolari

zf.ro
bitcoin criptomonede

O fetiță de 4 ani ar fi câștigat peste 6.500% profit dintr-un cadou Bitcoin ( BTC ) pe care l-a primit în ziua nașterii sale.

João Canhada, fondatorul unui schimb de criptomonede brazilian Foxbit, a dăruit 1 BTC fiicei sale nou-născute , în valoare de aproximativ 915,80 dolari. Împărtășind detalii despre eveniment, Canhada a spus:

„De îndată ce s-a născut fiica mea, în 2017, am cumpărat 1 bitcoin pentru ea, nu doar ca un cadou, ci ca un mod de a investi în această nouă economie. La acea vreme, BTC costa 5.000 de reali brazilieni. ”

Patru ani mai târziu, investiția BTC a adus profituri de peste 6.500% pentru copil, deoarece prețul Bitcoin revine la valoarea de 60.000 dolari. Anul 2017 a fost ultima șansă pentru investitori să cumpere Bitcoin sub 1000 de dolari, fapt pe care Canhada nu îl cunoștea la acea vreme, conform cointelegraph.com

Chiar luna trecută, un băiat de 12 ani din Londra ar fi câștigat aproape 400.000 de dolari în timpul vacanțelor școlare prin vânzarea unei serii de jetoane nefungibile (NFT).

Potrivit unui raport Cointelegraph despre această chestiune, Benyamin Ahmed, cu sediul în Londra, a creat și simbolizat Weird Whales, o colecție de imagini digitale cu emoji de balenă care au fost apoi vândute sub formă NFT.

În timp ce Ahmed nu era eligibil să deschidă un cont bancar din cauza restricțiilor de vârstă, tatăl său a clarificat că veniturile raportate realizate prin vânzările NFT au fost convertite în Ether ( ETH ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.