Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadouri experiențiale, de până la 2.000 de euro, pentru cei aflați în pană de idei: Excursii şi private rally-uri alături de profesionişti

www.wall-street.ro
bani cadou

Cadourile experienţiale sunt o nouă modalitate de a face pe cineva fericit de ziua lui. Preţul unui astfel de cadou variază între 250 de lei şi 2.000 de euro. Cele mai scumpe cadouri experenţiale sunt excursiile şi private rally-urile alături de profesionişti, anunță MEDIAFAX.

Cadourile experienţiale sunt utile celor care vor să facă surprize șefului, partenerilor de afaceri sau pur și simplu persoanelor dragi. Acestea pornesc de la mesaje personalizate de vedete, workshop-uri private, experienţe pe circuit la volanul unui Porsche, până la aerul tare al înălţimii survolate cu elicopterul.

Citește și: Poliția, reacție de ultimă oră: Ce se întâmplă cu fetele care au lovit și batjocorit o altă adolescentă – Amenzi aplicate părinților

Oana Pascu, fondatoarea unei platforme ce furnizează cadouri şi recompense, este „complice” în tot procesul pe care îl pune la dispoziţia clienţilor.

„Clienţii noştri sunt dintr-o paletă foarte largă. Pot fi cei care nu au timp, care nu au inspiraţie, cei care trebuie să pregătească un cadou pentru oamenii care au de toate şi nu ştiu ce să le mai ofere. Putem vorbi de experienţe romantice cu adrenalină. Pentru partenerii de business, adrenalina se duce mai degrabă în zona de driving, simulatoarele de zbor”, spune Oana Pascu.

„Feedback-urile şi impresiile sunt absolut îmbucurătoare pentru noi. Oamenii de zi cu zi au ocazia la noi să descopere o mică parte din viaţa unui pilot”, spune Radu David, instructor simulator avion & copilot.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

De exemplu, un zbor de 60 de minute simulat într-un avion de tip Boeing îi va oferi celui drag şansa de a ateriza pe orice aeroport din lume. Iar pentru şi mai multă adrenalină, acesta va putea simula incendii, furtuni sau alte evenimente riscante.

O astfel de experienţă costă 750 de lei. Alte variante de cadouri experienţiale costă de la 250 de lei până la 2.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.