Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadrul 'anemic' al administrației Biden nu a reușit să recunoască avantajele criptomonedelor

telegraph.co.uk
joe biden confuz

Industria criptomonedei are nevoie de propuneri substanțiale care să urmărească să facă mai mult decât să atenueze potențialele daune. Cadrul administrației Biden nu a reușit să recunoască avantajele cripto.

Cadrul de reglementare a criptomonedei mult așteptat , lansat de Departamentul de Trezorerie al președintelui Joe Biden în această lună a încercat să schițeze un plan pentru gestionarea industriei criptomonede în plină dezvoltare. Din păcate, evaluarea departamentului nu a reușit să cuprindă mai multă substanță decât o simplă declarație de misiune, conform cointelegraph.com.

În timp ce administrația lui Biden pare să adopte o „abordare a întregului guvern” în ceea ce privește supravegherea sectorului finanțelor descentralizate (DeFi) și a efectelor acestuia asupra economiei tradiționale, ea se concentrează în principal pe apărarea împotriva evenimentelor negative - cum ar fi criminalitatea financiară - și nereușind să faciliteze evenimente pozitive, cum ar fi oportunitățile de construire a bogăției pe care cripto le oferă americanilor excluși din sistemul tradițional bancar.

Noul cadru a fost o continuare a ordinului executiv al lui Joe Biden din martie, intitulat „Asigurarea dezvoltării responsabile a activelor digitale”. Oficialii s-au concentrat în principal pe urmărirea penală a spălătorilor de bani și a intrigătorilor Ponzi din jurisdicții. Acest lucru poate fi o surpriză, având în vedere că a fost dezvoltat pe măsură ce cripto-dominourile au căzut în lunile de vară.

Cu toate acestea, aceste evenimente au servit scopului sănătos de a scutura actorii răi care erau în criptomonedă în scopuri criminale sau de interes propriu. Un set eficient de legi legate de cripto care previn activitatea ilicită și promovează tranzacțiile financiare peer-to-peer ar face minuni pentru imaginea publică a cripto-ului. Cadrul Biden, care este mai reactiv decât proactiv, nu realizează acest lucru.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.