Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câini mâncați de vietnamezi la Tulcea: 'Noi le dam de muncă, iar ei ne mănancă câinii'

twitter.com
caine

Poliţiştii tulceni au început o anchetă după ce o persoană a afirmat pe o reţea de socializare că i-au fost furaţi cei trei câini şi au fost ucişi, el acuzând cetăţeni vietnamezi că i-ar fi mâncat animalele, relatează News.ro.

Poliţia Judeţeană Tulcea a transmis, vineri, că a deschis un dosar penal pentru furt şi uciderea animalelor, fără drept.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii din care rezultă faptul că unui bărbat din municipiul Tulcea i s-ar fi sustras şi ucis trei câini, vă comunicam că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. De asemenea, facem precizarea ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea nu a mai fost sesizat anterior cu privire la fapte de acest gen”, a anunţat IPJ Tulcea.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

O persoană a postat pe o reţea de socializare următorul mesaj: “Uitaţi pentru ce vin vietnamezii la noi în ţară, noi le dam de muncă, iar ei ne mănancă câinii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.