Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căîpitanul Angliei avertizează - Vom scoate echipa de pe teren dacă vom mai întâmpina rasism

crimemoldova.com
rasism

Echipa națională a Angliei a fost victima unor abuzuri rasiste, la Podgorica, în meciul din preliminariile EURO 2020, contra Muntenegrului, scor 5-1, iar căpitanul britanicilor a luat atitudine față de cele întâmplate potrivit mediafax.

Fanii din Muntenegru au avut scandări rasiste la adresa a doi jucători de culoare din tabăra Angliei, Raheem Sterling și Callum Hudson-Odoi, iar Kane amenință cu scoaterei echipei de pe teren în cazul în care se vor repeta astfel de fapte.

"Este groaznic și inacceptabil, dar cred că jucătorii au gestionat foarte bine situația și s-au concentrat la treaba lor. Acum, totul depinde de oamenii abilitați să ia măsurile necesare pentru că nu este acceptabil așa ceva în fotbal sau în alt domeniu", a declarat jucătorul lui Tottenham, potrivit The Guardian.

Întrebat dacă jucătorii Angliei vor părăsi terenul în semn de protest în astfel de momente, Kane a confirmat că este alături de coechiperi: "Am toată susținerea față de colegi, iar dacă se va întâmpla din nou, iar ei vor vrea să discute sau să ia o pauză, îi voi susține 100%", a mai spus acesta.

UEFA a deschis o investigație în urma actelor de rasism înregistrate la meciul de la Podgorica, iar o decizie va fi luată pe 16 mai.

Anglia a înregistrat două victorii în primele meciuri de calificare la EURO 2020, 5-0 cu Cehia și 5-1 cu Muntenegru. Echipa lui Gareth Southgate ocupă primul loc în grupa A, din care mai fac parte Bulgaria, Kosovo, Muntenegru și Cehia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.