Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călăraşi: Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a furat un autoturism pe care l-a condus câteva sute de metri, chiar dacă nu avea permis

portalsm.ro
sofer

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a furat, miercuri, un autovehicul pe care l-a condus câteva sute de metri, după care l-a abandonat, iar în momentul de faţă este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni, a anunţat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.

Furtul a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112, iar apelul a fost făcut de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, care a semnalat că i-a fost sustras autoturismul.

"Cercetările desfăşurate cu operativitate de poliţişti au condus la identificarea autorului, acesta fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Ştefan Vodă. Acesta s-a urcat la volanul autoturismului şi l-a condus aproximativ 500-600 de metri pe străzile Zambilei şi Salcâmului din localitate, după care a abandonat vehiculul", se menţionează în comunicatul de presă al IPJ, potrivit Agerpres.

Autorul furtului a fost depistat în comuna Ştefan Vodă, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"A fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.