Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călătorie misterioasă: un american îmbrăcat ca Iisus ce poartă o cruce pe umeri stărnește uimirea prin Europa - Video

captura youtube

Un bărbat american a devenit viral pe rețelele de socializare ucrainene după ce a fost văzut purtând o ținută asemănătoare cu cea a lui Iisus Hristos și purtând pe umeri o cruce mare de lemn în drum spre Kiev, scrie odditycentral.com.

Identificat doar ca fiind Jimmy din Virginia, tânărul american a atras multă atenție în timp ce se plimba prin Polonia și Ucraina din cauza ținutei sale neobișnuite și a crucii mari de lemn pe umăr. El a declarat mai multor instituții de presă ucrainene ai căror reporteri l-au intervievat că nu are cu adevărat un scop. A plecat din capitala poloneză Varșovia și speră să ajungă în cele din urmă pe jos în orașul ucrainean Kiev, dar lasă acest plan în mâinile lui Dumnezeu. Bărbatul în vârstă de 33 de ani susține că face doar ceea ce îi spune inima pentru că acesta este cel mai bun mod de a-l onora pe Dumnezeu.

"Chiar nu încerc să demonstrez nimic. Vreau doar să devin o persoană mai bună", a declarat Jimmy. "Și cred că acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru și, de asemenea, de a-l onora pe Dumnezeu. Cred că acesta este cel mai bun motiv".

Motivul pentru care Jimmy se afla în Varșovia și de ce a decis să își înceapă pelerinajul îmbrăcat ca Iisus și purtând o cruce este învăluit în mister, dar ceea ce știm este că este un om foarte greu de ratat. Chiar și în condițiile în care războiul ocupă cea mai mare parte din atenția Ucrainei în aceste zile, un Iisus în carne și oase care își poartă crucea pe marginea drumului este încă o priveliște de neratat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.