Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călătorii de pe autobuzele din Constanța primesc săpunuri de buzunar

radiovacanta.ro
sapun

Călătorii de pe autobuzele din Constanța primesc săpunuri de buzunar. Societatea care se ocupă de transportul public vrea să încurajeze astfel igiena personală, potrivit Mediafax.

12.000 de săpunuri vor fi împărțite în autobuzele din Constanța. CT BUS, societatea care se ocupă de transportul public, va oferi călătorilor, gratuit, săpunuri de buzunar, pentru a încuraja igiena personală în lupta împotriva COVID-19.

„Pentru că apa și săpunul sunt cele mai importante arme împotriva coronavirusului, CT BUS lansează campania “Sănătoși Împreună”. Colegii noștri vor oferi călătorilor săpunuri de buzunar, pentru a-i ajuta să își păstreze mâinile curate. Ținem la sănătatea călătorilor noștri, a celor care, prin natura meseriei lor, chiar nu pot sta acasă!”, au transmis, luni, reprezentanții societății.

Vezi si: Raed Arafat pregătește populația pentru următoarea etapă: Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

Practic, în următoarea perioadă, călătorii autobuzelor din Constanța vor primi câte un săpun de buzunar pentru a fi încurajați să aibă grijă de igiena personală, cea mai importantă armă împotriva răspândirii COVID-19.

În contextul crizei coronavirus, autobuzele din Constanța au fost dotate și cu dispensere cu dezinfectant, iar scaunele care pot fi ocupate au fost marcate, pentru a se asigura o distanță între călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.