Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calificativul Președintelul Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru șeful Guvernului și președintelui Parlamentului

stiri.md
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a dezvăluit în cadrul unui „Interviu fără protocol” cu Dorin Galben, despre cum califică ea activitatea prim-ministrei Natalia Gavriliță și a președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Astfel, aceasta se arată mulțumită de atitudinea și activitatea ambilor oficiali, apreciindu-le munca, ideile și modul în care gestionează instituțiile pe care le conduc, transmite  Zugo.md.

„Da, sunt mulțumită. Știu că lucrează foarte mult, știu că face tot ce îi stă în puteri, știu că există multe probleme, instituții disfuncționale, planuri foarte bune, idei foarte bune greu de implementat, pentru că instituțiile noastre încă nu sunt puse pe treabă”, a răspuns președinta, fiind întrebată dacă este mulțumită de Natalia Gavrilița în funcția pe care o ocupă.

„Se descurcă foarte bine. Este omul potrivit la locul potrivit. Modul cum administrează lucrurile acolo, modul cum dialoghează cu deputații și cum vorbește în fața țării – cred că este omul potrivit”, a mai zis Mai Sandu, cu referire la activitatea de speaker a lui Igor Grosu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.