Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Georgescu agită apele în AUR | Copreședintele partidului îl critică în termeni duri: 'A făcut o figură dezastruoasă' - Video

Asociația Pământul Strămoșesc
Calin Georgescu

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, se arată deranjat de declarațiile făcute de Călin Georgescu, propus pentru funcția de președinte de onoare al partidului.

„S-a discutat de o persoană, care a fost propusă nitam-nisam într-o adunare de-a noastră, pe 24 ianuarie, la Iași, o persoană despre care cred că nu îndeplinește nici unul din aceste două criterii (să fi contribuit la dezvoltarea AUR sau să fi făcut lucruri bune pentru România – n.red.). S-a născut o tulburare în societate cu privire la această propunere, mai ales după ce respectivul domn a prima ieșire publică în fața unor ziariști care i-au pus niște întrebări esențiale. Nu a știut să răspundă la întrebările esențiale, a făcut o figură cel puțin modestă, în opinia mea, iar pe alocuri, să îmi fie permis termenul, chiar dezastruoasă. Nu ai voie să te pronunți în domenii pe care nu le cunoști, cum e istoria noastă recentă, să fii foarte atent cu afirmațiile pe care le faci, ca să nu încalci legi, să nu lezezi sensibilități, să te păstrezi de partea adevărului. Și când nu ești calificat pentru asta, e bine să nu intri în astfel de dezbateri pentru că nu ai ce să cauți acolo, îți faci un deserviciu ție și celor pe care vrei să îi reprezinți.

Acest domn nu a reușit să răspundă la întrebări legitime privind felul în care vede rezolvarea unor probleme grave ale României. E un om care de 10-15 ani se ambiționează să ajung premier și mă așteptam să fie foarte, foarte bine pregătit, să aibă răspunsuri la toate întrebările. Din niciun punct de vedere, această persoană nu întrunește calitățile și abilitățile pe care le-ar presupune funcția de președinte de onoare al partidului, ca să ajute partidul, nu să pricinuiască daune de imagine sau daune de altă natură.

Am făcut apel la luciditate cu privire la creșterea noastră în sondajele de opinie pentru că unii dintre ai noștri își închipui că suntem la guvernare și se comportă ca atare. Cred că putem găsi pe cineva foarte, foarte potrivit, am mai multe nume și le voi propune, la timpul potrivit, Biroului Național să le dezbatem pe marginea lor. Nu am vorbit cu acei oameni, dar sunt oameni care fie au făcut multe pentru partidul nostru, fie au făcut multe pentru România. Din oricare perspectivă ar merita președinția de onoare a partidului”, a spus Târziu într-o filmare pe Facebook.

Și George Simion s-a delimitat luni de Călin Georgescu, totul după delcarațiile despre legionari și Holocaust.

Vezi și: SURSE AUR ia foc: si Călin Georgescu are dosar penal, după ce i-a lăudat pe Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.