Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Georgescu, mesaj de apreciere pentru Putin: 'Își iubește țara! Cunoaște foarte bine unghiurile diplomatice și e înconjurat de foarte buni profesioniști'

calin georgescu

Călin Georgescu, căruia i s-a propus funcția de președinte de onoare al AUR, este de părere că președintele Rusiei, Vladimir Putin, își iubește țara și are oameni foarte bine pregătiți în jurul lui. Georgescu a negat orice posibil sprijin din partea Rusiei, având în vedere că unele publicații pro-Kremlin au scris favorabil despre el și a fost acuzat că e omul rușilor în România.

Georgescu a fost întrebat, la Realitatea Plus, ce părere are el despre Rusia. Ca prim aspect, spune Georgescu, este atras de cultura rusă. Iar mai apoi, a continuat acesta, e factorul diplomatic. „Trebuie să te ai bine cu toți vecinii. În rest, trebuie să te ai bine cu toate puterile mari ale lumii: China, Sua, Rusia”, a spus Georgescu, la Realitatea Plus.

Întrebat ce părere are despre Vladimir Putin, acesta a răspuns: „Vladimir Putin este un om care-și iubește țara.  E o persoană care, din punctul meu de vedere, cunoaște foarte bine unghiurile diplomatice, le stăpânește și este înconjurat de foate buni profesioniști. Nu am legături cu Rusia și nu am primit sprijin. Cu Vladimir Putin nu m-am întânit niciodată. Cu Klaus Ioahnnis o singură dată”, a spus Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.