Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a IZBUCNIT după ce a fost CITAT într-un dosar de abuz în funcție: Același stil al Parchetului pe teren politic

Facebook
tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit după ce a fost citat într-un dosar de abuz în funcție. Acesta a declarat miercuri că citarea sa în calitate de suspect atestă „același stil al Parchetului pe teren politic”. Tăriceanu spune că mutarea este una cu un scop bine definit, acela  de a-l bloca pe el și ALDE în campania electorală, deoarece dosarul datează din 2018.

„Ceea ce mi se pare nefiresc este că dosarul a fost deschis în 2018. Suntem în 2020. De ce a stat până în 2020 procurorul și nu mi-a făcut această precizare cu privire la calitatea de suspect. Nu s-a întâmplat nimic din 2018 până în prezent. Are cumva vreo legătură cu campania electorală? Mi se pare o legăturpă evidentă cu campania electorală. E același stil al Parchetului pe terenul polituc, ca să mă blocheze pe mine și partidul pe care îl condu în campania electorală”, a spus Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Parlament.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

Liderul ALDE a subliniat că a primit o citație de la Pachet în care i se comunică faptul că este suspect într-un dosar penal referitor la abuz în funcție.

„Vă spun mai multe după ce mă voi duce la Parchet. Convocarea pe care am primit-o nu spune decât că sunt suspect într-un dosar penal referitor la abuz în funcție. Restul de informații nu le am, decât ce a apărut în spațiul public. În presă a apărut că abuzul în funcție s-ar referi la nepunerea în aplicare a deciziei ANI privind incompatibilitatea unui membru al Senatului. Aici vreau să fac câteva comentarii. Dacă despre asta este vorba, pot spune că am respectat la virgulă prevederile regulamentului Senatului. Președintele Senatului nu este persoana care dispune discreționar de calitatea de membru al unuia sau altuia din membrii Senatului”, a completat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.