Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu anunță RUPEREA PSD: 'Eu am discutat cu mulți din PSD și vă pot spune'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a făcut în direct la Digi 24 mărturii despre atmosfera din interiorul PSD. Liderul ALDE susține că în înteriorul partidului social-democrat s-a creat un curent de opinie care susține ieșirea de la guvernare. „Pesediștii și-au dat seama că guvernarea este un eșec și că cea mai bună soluție este ca PSD să se retragă”, a explicat Tăriceanu.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

„Pentru doamna Dăncilă eu înțeleg că face oferte ademenitoare pentru că este disperată să-i facă pe toți să rămână în jurul ei. Eu am discutat cu mulți din PSD și vă pot spune că există un curent de opinie care este foarte favorabil, inclusiv ieșirii de la guvernare a PSD, pentru că își dau seama că această guvernare nu mai merge, că și-a pierdut resursele, că și-a pierdut suflul. Numărătoarea inversă pentru doamna Dăncilă a început de ceva vreme”, a declarat liderul ALDE”, a declarat Călin popescu Tăriceanu.

Citește și: Viorica Dăncilă i-a executat azi! Pe cine a dat afară din Guvern

Tăriceanu a vorbit apoi despre condițiile în care ALDE va semna moțiunea de cenzură pentru guvernul Dăncilă.

„Zilele Guvernului acesta depind tot mai mult nu numai de moțiunea de cenzură ci și de necesitatea de a veni în Parlament pentru a cere votul de încredere. S-ar putea ca întâi să avem un vot de încredere solicitat de premier. Dacă nu, atunci Guvernul va cădea prin moțiunea de cenzură. PNL a solicitat să se întâlnească cu noi, vom mai avea cel mai probabil o întâlnire și cu celelalte partide. Le-am transmis celor din PNL că vrem să știm ce soluții au pentru următorul guvern, trebuie să vină cu o propunere convingătoare”, a explicat liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.