Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, anunț după ce judecătorii l-au achitat: Nu vreau să mai fac politică. 30 de ani s-au încheiat cu trei dosare penale

ziare.com
tariceanu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, achitat, luni, într-un dosar de abuz în serviciu, a spus, luni seara, la România TV, că nu se pune problema unei reveniri în politică.

"Nu vreau să mai fac politică, pe mulți nu-i cunosc, nu cred că ar putea exista comunicare. 30 de ani de politică s-au încheiat cu trei dosare penale. M-am străduit să fac lucruri bune, dar aceste dosare penale m-au pus serios pe gânduri, cu privire la existența statului paralel.

Nu avem instituții suficient de puternice care să anihileze aceste demersuri nesănătoase", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier al României Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat, luni, definitiv, în dosarul de abuz în serviciu, legat de nerespectarea unei decizii a instanței și privind presupusa menținere nelegală în funcție a senatorului Cristian Marciu.

Astfel cei cinci judecători au stabilit, luni, definitiv, respingerea apelului declarat de anchetatorii parchetului instanței supreme dar și pe cel al lui Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.