Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu are prima reacție, după sondajul CURS în care este la egalitate cu Klaus Iohannis: 'A preferat să fie partizan, un mic actor' - VIDEO

Iohannis tariceanu dragnea cotroceni

Călin Popescu Tăriceanu pare să fie principalul contracandidat al președintelui Klaus Iohannis în cursa pentru Palatul Cotroceni. Conform celui mai recent sondaj CURS, liderul ALDE este la egalitate cu președintele României, în topul preferințelor electoratului pentru prezidențiale.

Citește AICI datele sondajului: Sondaj CURS - Semnal de alarmă la Cotroceni. Tăriceanu ar putea da lovitura într-un posibil Tur II cu Klaus Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni seara, la România TV, că dacă va candida la prezidențiale, nu va face greșelile lui Iohannis.

”Cred că președintele stagnează pentru că a făcut nișe greșeli și continuă să facă niște greșeli. A eșuat în a înțelege rolul său constituțional, acela de a fi factorul de coagulare în jurul unui proiect național. A preferat să fie un mic actor, să fie partizan, să facă campanie pentru PNL, să inducă o temă a referendumul care e o diversiune. El a intrat în cursa prezidențială mai devreme, își ajută partidul în campanie.

Citește și: A fost apăsat butonul de panică! Trocul făcut de Liviu Dragnea

În momentul de faţă, nu am luat această hotărâre, ea va fi o hotărâre politică care va angrena coaliţia - că voi fi eu, nu ştiu, vom vedea. Mă cunoaşteţi, mă voi pregăti bine pentru finala cu actualul preşedinte. Rolul preşedintelui este de unificator al naţiunii, nu este de personaj care să dividă ţara în două, cum a făcut preşedintele la ultima conferinţă de presă, când a spus: vreau să văd cine este cu mine şi cine este împotrivă. Nu acesta este rolul referendumului, iertaţi-mă, nu acesta este rolul niciunei confruntări electorale. Oamenii trebuie să fie chemaţi să spună: da, analizez, astea sunt propunerile, ofertele electorale, asta vrea să facă candidatul acesta, astea sunt lucrurile pe care vrea să le facă oponentul său şi trebuie să aleg, să văd ce este mai bun pentru mine ca cetăţean, ce este mai bine pentru ţara în care trăiesc, pentru generaţia mea, pentru generaţia viitoare. Preşedinţia nu este o floare la butonieră, pe care ţi-o pui şi pentru care, după cinci ani de zile, te lupţi ca să o mai obţii o dată.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: S-a dat ordin! Cutremur pe piață! Lovitură pentru Vodafone, RCS&RDS și ceilalți mari jucători .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.