Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, AVERTISMENT pentru protestatari și pentru Gabriela Firea: Aviz amatorilor și primăriei Capitalei

Călin Popescu Tăriceanu susține că în cadrul întâlniri cu Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni s-a discutat și despre protestul din 10 august, precizând că le-a exprimat celor din grup opinia sa referitoare la miting. Președintele Senatului a lansat și un avertisment pentru protestatari și pentru Primăria Capitalei.

"Am explicat ca nu sunt specialist in interventiile Jandarmeriei, dar m-am orientat dupa spusele unui general francez, care a zis ca interventia a fost una corecta si bine articulata, fara excese. A zis ca in tarile unde au loc asemenea manifestii in mod frecvent, nu in România, se incearca evitarea contactului direct manifestanti- jandarmi si parea sa indice ca Jandarmeria nu a reusit sa tina la distanta jandarmii, dar sublinia ca nicaieri nu se admit manifestatii in prejama cladirilor, aviz amatorilor si Primariei Capitalei", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.