Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea bagă ambasadorii în FOCURI: De unii ne putem dispensa!

Tariceanu Dragnea

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține ideea lui Liviu Dragnea și arată că este necesară o analiză serioasă a ambasadorilor României în străinătate, pentru că mulți dintre ei nu fac nimic pentru țara noastră.

”Foarte utilă! Observ și eu că sunt unii ambasadori care au activitate de care ne putem, practic, dispensa. Ei sunt acolo mai mult decorativ. Ei trebuie să militeze pentru întărirea relațiilor, pentru ajutor, pentru cooperare economică, culturală. Sunt foarte mulți ambasadori care nu fac acest lucru, din motive care îmi scapă.

Cred că este o necesitate, o astfel de analiză. Nu ne putem permite ca într-o periodă în care toate țările se zbat să întărească relațiile economice și culturale noi să batem pasul pe loc”, arată Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului susține că va avea o discuție cu ministrul de Externe, Theodor Meleșcanu, și îi va cere acestuia să inițieze o analiză de amploare. De asemenea, Tăriceanu a explicat că sunt ambasadori din capitale importante care ar putea fi înlocuiți.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.