Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu dă peste NAS Opoziției: Nu au nicio șansă

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică seară la România Tv, că moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă nu are nicio șansă să fie adoptată, în condițiile în care, din punct de vedere tehnic Opoziției îi lipsesc cel puțin 50 de voturi, scrie Mediafax.

Întrebat duminică seară la România Tv dacă se teme de moțiunea de cenzură, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Socotelile pentru moțiunea de cenzură sunt foarte simple. Nu contest dreptul opoziției de a depune o moțiune de cenzură. Cred că momenmtul nu e potrivit. E un lucru strict tehnic. Dacă numărăm voturile Opoziției le lipsesc cel puțin 50 de voturi. Deci nu are nicio șansă să treacă această moțiune de cenzură".

PNL-USR-PMP au anunțat că în următoarea perioadă, până la încheierea sesiunii parlamentare, vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, în momentul de față aflându-se în negocieri pentru a obținerea susținerii cât mai largi la vot a demersului.

Dan Barna a anunțat că este foarte probabil ca Opoziția să depună, săptămâna care urmează, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În context, liderul USR a precizat că președintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului român.

La rândul său, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, întrebat dacă mai susține o moțiune de cenzură în momentul de față, că nu el trebuie să o susțină, precizând că "Opoziția trebuie să susțină o moțiune de cenzură și sper să o facă".

Citește și: Viorica Dăncilă promite DECAPITAREA CNAIR: Dacă șeful nu vine să îmi prezinte 100 de kilometri de autostradă, pleacă acasă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.