Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu dă semnalul la ALDE: lovitură pentru Dăncilă și Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu dancila

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ținut să transmită un mesaj video către membrii și simpatizanții ALDE. El a precizat că nici unul dintre cei doi candidați, Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, nu sunt de votat și, pe cale de consecință, nu-și exprimă sprijinul pentru nici unul dintre aceștia.

Citește și: VIDEO Momentul serii la 'dezbaterea' lui Klaus Iohannis: Un spectator i-a făcut de ruşine pe jurnaliştii invitaţi

”Decizia privind turul doi al alegerilor prezidențiale

Mai sunt câteva zile până la desfășurarea turului doi care va da rezultatul privitor la viitorul președinte al României pentru următorii 5 ani. Chiar azi am avut o videoconferință cu președinții organizațiilor județene, unde am constatat, nu e de mirare, că există o mare diversitate de puncte de vedere.

Din punctul meu de vedere, niciuna din ofertele celor doi candidați nu este una convingătoare. Și având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanților noștri, membrilor noștri, în mod liber și democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări și să decidă în consecință.”, transmite Călin Popescu Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.