Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu dă un mesaj după reacția lui Klaus Iohannis: 'Se pare că nu era un bluf'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis  Dragnea

Imediat după alegeri, președintele Klaus Iohannis l-a convocat pe Călin Popescu Tăriceanu la o întâlnire secretă în care i-a propus să facă alianță cu PNL, PMP, USR și UDMR pentru a face guvernarea și a conduce România. Tăriceanu l-a refuzat și a dezvăluit că președintele i-ar fi spus că va fi implicat într-un ”război total”.

După evenimentele din ultimele zile, Tăriceanu recunoaște că nu l-a crezut pe Iohannis când i-a vorbit despre ”război”, dar acum spune că președintele are un plan. De altfel, președintele a reacționat după ce Sorin Grindeanu a anunțat că abrogă OUG ce a schimbat Codul Penal și Codul de Procedură Penală. ”Decizia anunțată în această seară de premierul Sorin Grindeanu este un pas important spre normalizare.”, a declarat președintele prin vocea purtătoarei sale de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi.

”Eu nu stau să analizez ce spune locatarul de la Cotroceni. Se pare că nu era un bluf, are un plan, schimbrea actualei puteri, răsturnarea rezultatului alegerilor. El trebuie să respecte votul, voința cetățenilor, să respecte Constituția. Dacă nu o face, se descalifică. Acum profită de enervarea unei părți din public și dacă nu va da un mesaj că e momentul să punem punct acestei situații care afectează România, face o greșeală mare.

Vreau să văd un președinte înțelept, nu unul care incită la violență și la tulburări.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.